Вашата кошница е празна!

media
17.02.2020

Внимание! Изборът на легло е важен...

Докато спим, ние възстановяваме нашата енергия и сили. Здравият сън в удобното легло е ключов фактор за нас. Този предмет е един от най-важните в апартамента. Най-добре е той да бъде в отделна стая, където да се оттеглим и релаксираме. А разположението му в стаята – до вратата, стената или до прозореца, къде трябва да го разположим? Коя е най-добрата позиция? Време е да разберете, ако сте опитали всичко.

Прочети Още
media
12.02.2020

Отслабвай докато спиш!

Изгарянето на калории е термин, който най-често се свързва с аеробни упражнения и физическо натоварване. Но всъщност не е нужно да се занимавате с усилена дейност, за да изгаряте калории. Тялото ви ги използва денонощно, дори когато спите. Научете повече за функциите, които тялото ви изпълнява през нощта и как точно използва калории, докато спите.

Прочети Още
media
30.01.2020

3 идеи за незабравима нощ на Свети Валентин

Петък е денят на влюбените ! Можеш ли да повярваш ?! Всички знаем , че този ден е денят на препълнените ресторанти и ако не направиш резервацията си на време може да прекарате часове в чакане на свободна маса ! Знаейки това ще ти препоръчаме тази година да си останете вкъщи и да запалите любовния огън в дома си.

Прочети Още
media
13.11.2019

Не харчете и лев на черния петък, преди да сте прочели това

През последните години, покрай Хелоуин и Свети Патрик в България се настани и черният петък. За разлика от безобидните уж страшни маски на Хелоуин, черният петък не е безобиден. По време на черният петък може да направите изгодни покупки, но може и да се окаже, че петъкът е бил наистина черен. Загубили сте пари. Ето няколко съвета, как да избегнете това.

Прочети Още
media
01.10.2019

Безпроблемно заспиване с правилната храна и качествено спално бельо

Диетата ви влияе върху качеството на живот по много начини. Знаете ли, че някои храни съдържат вещества, които повишават умората? Е, вече знаете! Кои ли са тези храни – ние ще ви издадем тайната с радост. Понякога тялото има нужда да изхвърли ненужните вещества, а това е истинско усилие. По-точно умора, която предизвиква съня. Някой храни съдържат аминокиселини, които играят изключително важна роля в производството на мелатонин. Известен още като „хормон на съня“.

Прочети Още
media
01.10.2019

Безсънието за учениците няма край… Да обърнем внимание на проблемите и решенията

Много от родителите вероятно имат сходни оплаквания. Вечер децата не са в състояние да си легнат, а за съня… няма и да коментираме. Необходимо е търпение, време и дори нерви сутрин, за да ги вдигнете от леглото. Не сте сами. Последиците за подрастващите са много, но те няма как да ги разберат… Защото са просто деца!

 

Прочети Още
media
25.09.2019

За обстановката в спалнята

Спалнята е мястото, в което прекарваме 1/3 от нашия живот. В статията ще обобщим най-важните аспекти, които да имате предвид, ако сте решили сами да я обзавеждате. Комфорт и качество на съня, две неща, които са нашата главна цел!

Прочети Още
media
25.09.2019

Да създадем нова спалня изцяло или отчасти

 Да закупите цялостно обзавеждане или само единични мебели? Въпрос, който държи будни хората, които искат да променят нещо! В зависимост от различните обстоятелства може да е необходимо цялостно или частично обзавеждане, а ние ви даваме съвети как да вземете оптималното решение. Нека направим изборът по-лесен и бърз, за да няма повече лутания.

Прочети Още