Вашата кошница е празна!

media
13.11.2019

Не харчете и лев на черния петък, преди да сте прочели това

През последните години, покрай Хелоуин и Свети Патрик в България се настани и черният петък. За разлика от безобидните уж страшни маски на Хелоуин, черният петък не е безобиден. По време на черният петък може да направите изгодни покупки, но може и да се окаже, че петъкът е бил наистина черен. Загубили сте пари. Ето няколко съвета, как да избегнете това.

Прочети Още
media
01.10.2019

Безпроблемно заспиване с правилната храна и качествено спално бельо

Диетата ви влияе върху качеството на живот по много начини. Знаете ли, че някои храни съдържат вещества, които повишават умората? Е, вече знаете! Кои ли са тези храни – ние ще ви издадем тайната с радост. Понякога тялото има нужда да изхвърли ненужните вещества, а това е истинско усилие. По-точно умора, която предизвиква съня. Някой храни съдържат аминокиселини, които играят изключително важна роля в производството на мелатонин. Известен още като „хормон на съня“.

Прочети Още
media
01.10.2019

Безсънието за учениците няма край… Да обърнем внимание на проблемите и решенията

Много от родителите вероятно имат сходни оплаквания. Вечер децата не са в състояние да си легнат, а за съня… няма и да коментираме. Необходимо е търпение, време и дори нерви сутрин, за да ги вдигнете от леглото. Не сте сами. Последиците за подрастващите са много, но те няма как да ги разберат… Защото са просто деца!

 

Прочети Още
media
25.09.2019

За обстановката в спалнята

Спалнята е мястото, в което прекарваме 1/3 от нашия живот. В статията ще обобщим най-важните аспекти, които да имате предвид, ако сте решили сами да я обзавеждате. Комфорт и качество на съня, две неща, които са нашата главна цел!

Прочети Още
media
25.09.2019

Да създадем нова спалня изцяло или отчасти

 Да закупите цялостно обзавеждане или само единични мебели? Въпрос, който държи будни хората, които искат да променят нещо! В зависимост от различните обстоятелства може да е необходимо цялостно или частично обзавеждане, а ние ви даваме съвети как да вземете оптималното решение. Нека направим изборът по-лесен и бърз, за да няма повече лутания.

Прочети Още
media
20.09.2019

Какви цветове да изберем за спалнята?

Всички ние сме различни, точно като нашите спални. Спалнята е най-специалното място във всеки дом. Не е просто място за сън, а за усамотение - за четене на хубава книга или добър сън. Все повече хора осъзнават нуждата да направят спалнята си подходяща за техните изисквания. Красивите мебели не са достатъчни!

Прочети Още
media
20.09.2019

Подходящата завивка за преходните сезонни времена

Отива си лятото, идва есента. Отива си зимата, идва пролетта…и така до следващия път. За всеки сезон си има дрехи, но какво да правим през преходните, които времето така умело ни поднася? Много хора изпитват затруднения в преходните сезони, защото или изпитват твърде много топлина или пък замръзват. Ще разгадаем магията, но нека се завием под одеялото и разберем!

Прочети Още
media
19.09.2019

Старата спалня, пълна с нови идеи

Ежедневието ни е еднообразно, копнеем за уют, когато се приберем вкъщи. Има нещо, което не харесвате или просто искате глътка свеж въздух в дома си. POPIJAMI.BG ще ви помогне! Ето няколко съвета и идеи, с които ще вдъхнете нов живот на вашата спалня. Нека започнем и видим какъв ще бъде резултатът!

Прочети Още